Cégünkről - Magyar Adósságrendező Zrt.
283
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-283,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-0.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Cégünkről

A Magyar Adósságrendező Zártkörűen Működő Részvénytársaságot 2016. szeptember 16. napján magyar magánszemélyek alapították. A szakmai háttér licenszét az angliai székhelyű Private Debt & Credit Expert Limited biztosítja, amely szintén száz százalékban magyar tulajdonú gazdasági társaság. Cégünk teljes mértékben hazai, ezzel együtt pedig transzparens. A szakértő tanácsadóink múltját és eredményeit tekintve elmondható, hogy kimagaslóan eredményes.

Küldetésünk

Célunk, hogy az adósságrendezés témájában piacvezető pénzügyi tanácsadó céggé váljunk. Szakértelmünk által, eredményességünket megőrizve kívánunk komplex szolgáltatást nyújtani.

Céljaink

Megszólítani mindazokat, akiket a bankszektor hitelezési ajánlatai magukkal rántottak. Segíteni azoknak, akiknek még releváns lehetőségük van egy ideális egyezség megkötésére.

Filozófiánk

Költséghatékony és komplex szolgáltatásainkkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Elért eredményeink és ügyfélközpontúságunk a megfogalmazott filozófiánk helyességét igazolják.